Galleri

I vårt galleri hittar du medlemmars olika bilder att beskåda. Bilderna kommer från olika tävlingar, utställningar och utflykter. Njut av allt det vackra!

Vill du vinna månadens bild?

Månadens är en tävling för klubbens medlemmar som genomförs 8-9 ggr/år efter i förväg definierade teman. Bilderna som deltar visas upp på vårt månadsmöte där de som är på plats får rösta fram de bästa bilderna. Vinnande bilder presenteras sedan på klubbens webbsida. Poängresultaten blir en del i en poängsammanställning för ”Årets fotograf” i klubben.

Medlemmar med egna webbsidor

Nedan presenteras medlemmar som har egna hemsidor. Vill du ha med din hemsida, skicka ett mail till sekreterare@kungsbackafotoklubb.se med länkadress, bild och namn så lägger vi till din sida.

Birgitta Barthholdson Carlsson

Johan Wallqvist

Jonas Wallmander

Jonas Wallmander

Katarina Holmström

Katarina Holmström

Kristina Eriksson

Ove Söderquist

Hemsida: www.oweco.se

Kristina Eriksson

Ove Söderquist

Hemsida: www.oweco.se

Per Florén

Per Willington

Renate Säfström

Ralph Andersson

Renate Säfström

Sture Nyberg

Thomas Landén

Galleri

Här kan du som är medlem få dina bilder publicerade. Bilderna skickas in till webbmaster som lägger upp dem på webbsidan efter en i förväg bestämd modell för urval och förnyelse av galleriet.

För att bilderna ska visas i full storlek och i bra kvalitet bör de ha en längsta sida som är 2 000 pixlar och en storlek på 2 000 kb (2 Mb) samt alltid vara sparade i JPEG.